facebook_pixel
Ytterligare gratisspel! Plocka på dig Deiland och Drawful 2

Ytterligare gratisspel! Plocka på dig Deiland och Drawful 2

Den senaste veckan har fått vi mängder av gratisspel. GOG skänker bort Mabel & The Wood i ytterligare 6 timmar i skrivande stund, medan Square Enix slumpar bort Tomb Raider och Lara Croft and the Temple of Osiris fram till måndag kväll. Lägg till Goat of Duty (gratis fram till den 31 mars) och den nuvarande Epic-duon Watch Dogs och The Stanley Parable och hela våren är räddad!

Som om inte allt det här vore nog skänks även Chibigs äventyrsrollspel Deiland bort via Steam tills imorgon måndag, kl. 07:00 svensk tid, medan Jackbox Games partyspel Drawful 2 är helt gratis att lägga till på Steam-kontot ända fram till den 11 april (tipstack till Tearalum på vår Discord-server för dessa två!).

När vi ändå snackar Steam denna söndagsmorgon kan vi även passa på att nämna Stay Inside Bundle (du bör tvätta händerna också), som inkluderar Edmund McMillens samlade katalog (däribland alla(?) versioner av Binding of Isaac) tillsammans med ytterligare en handfull titlar för strax under 19 euro (ordinarie pris 150 euro).

Här är två trailrar för Deiland och Drawful 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar