facebook_pixel
Watch Dogs och The Stanley Parable är Epic-gratis nu

Watch Dogs och The Stanley Parable är Epic-gratis nu

Veckans gratisspel på Epic Games Store bjuder på smått och stort; dels har vi Galactic Cafes luriga promenadkomedi The Stanley Parable, och dels har vi Ubisofts massiva AAA-sandlåda Watch Dogs. Bägge spelen är gratis att plocka på sig nu, fram tills nästa veckas torsdag kl. 16:00 svensk tid.

I vanlig ordning har även nästa veckas gratisspel presenterats, och det rör sig om Figment, ett mysigt isometriskt actionäventyr av Bedtime Digital Games, som liksom The Stanley Parable skryter med humor och “ett narrativ med flera lager”. Figment får också sällskap av Tormentor x Punisher, ett spel i andra änden av skalan då E-Studios titel utlovar synnerligen intensiv action, då allt, inklusive du, “kan dödas av ett enda skott”. Galet!

Här är två trailrar för Watch Dogs och The Stanley Parable.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar