facebook_pixel
Valve säger att Half-Life: Alyx “inte är slutet” för Half-Life

Valve säger att Half-Life: Alyx “inte är slutet” för Half-Life

Det VR-exklusiva Half-Life: Alyx släpps om blott några veckor, den 23 mars. Tidigare den här veckan kollade vi in en trio nya gameplay-videor, som med all önskvärd tydlighet demonstrerar att Valve tar den anrika seriens återkomst på allvar. Och förhoppningsvis blir det ännu mer Half-Life i framtiden!

– Den finns medlemmar i Half-Life: Alyx-teamet som jobbat hos Valve sedan Half-Life 2, och ytterligare ett antal som var med redan under utvecklingen av det ursprungliga Half-Life, sade Valves Robin Walker i en intervju med Game Informer.

– Det finns också personer i teamet som jobbar med serien för allra första gången i och med Half-Life: Alyx – och många av dem hoppas verkligen att det inte blir den sista. Vi ser absolut Half-Life: Alyx som vår återkomst till den här världen, inte slutet på den.

Robin Walker betonade också att Half-Life: Alyx inte behandlas som ett simpelt sidospår.

Half-Life: Alyx är en fullfjädrad ny del av Half-Life-serien, både sett till den rena mängden innehåll, såväl som dess narrativa vikt och substans i relation till resten av serien. Det är en kritisk del av den större berättelsen, och det driver berättelsen framåt.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar