facebook_pixel
Valve antyder snar pånyttfödelse för Artifact

Valve antyder snar pånyttfödelse för Artifact

Hösten 2018 släpptes Artifact, ett Dota 2-baserat samlarkortspel av Valve, som på två veckor tappade fem sjättedelar av spelarna. Ett tag senare, i slutet av mars 2019, meddelade utvecklarna att de ville “börja om” med spelet, och nu verkar det som att den stora återkomsten närmar sig med stormsteg.

I fredags berättade nämligen Valve att Artifact-spelare (titeln är fortfarande live i dess nuvarande form) “kanske kommer märka några förändringar snart”, eftersom Valve “inleder tester av system och infrastruktur”. Detta “borde” inte påverka det nuvarande Artifact, men man ville ändå ge en förvarning. Mer information utlovas efter lanseringen av Half-Life: Alyx, med andra ord väldigt snart då VR-titeln rullades ut via Steam igår kväll.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar