facebook_pixel
Valorants stängda betatest drar igång den 7 april

Valorants stängda betatest drar igång den 7 april

League of Legends-skaparnas hjältebaserade men Counter-Strike-doftande onlineskjutare Valorant presenterades för en månad sedan, och därefter har vi fått information om affärsmodellen (spelet kommer bli free-to-play) och de spelbara karaktärerna Phoenix, Viper, Sova och Sage.

Valorant planeras släppas någon gång i sommar, vilket är rätt snart, så nu har Riot Games tagit till den egna hemsidan för att meddela att ett stängt betatest drar igång tisdagen den 7 april, kl. 14:00 svensk tid. För att få tillgång måste du först registrera ett Riot-konto, koppla det till ditt Twitch-konto och sedan “titta på specifika höjdpunkter från Valorants stängda beta-streams som lyfts fram på Twitch” (klippen kommer hittas här).

Endast ett begränsat antal spelare kommer släppas in (baserat på den nuvarande serverkapaciteten), och Riot Games meddelar också att framsteg i betan inte kommer följa med till fullversionen, och att betatestet kommer hållas “så kort som möjligt”, vilket antyder att man har som mål att öppna upp spelandet för alla inom kort?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar