facebook_pixel
Uppgifter: E3 2020 ställs in, officiellt uttalande väntar

Uppgifter: E3 2020 ställs in, officiellt uttalande väntar

GDC 2020 och Minecraft Festival har redan skjutits upp på grund av den tilltagande coronaoron. Så sent som förra veckan hävdade dock E3-organisatörerna ESA (Entertainment Software Association) att planeringen av mässans 2020-upplaga fortskrider “i full fart”. Så verkar dock inte längre vara fallet.

Inget officiellt uttalande har gjort ännu, men Ars Technica säger sig ha talat med källor som är “bekanta” med ESA:s planer, vilket lett till att man utan krusiduller fastslår att “E3 2020 har ställts in”.

Även indieutgivarna Devolver Digital har uttalat sig via Twitter, där man ungefär lika finesslöst uppmanar folk att “annullera E3-flyg och hotellbokningar”, även om det bör påpekas att Devolvers förhållande med E3 inte varit det bästa de senaste åren, och att utgivarens så kallade “E3-konferenser” brukar utformas som rena parodier.

Vi lär få anledningar att återkomma till det här ämnet väldigt snart.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar