facebook_pixel
Tre gratisspel på veckans Epic Games Store-meny!

Tre gratisspel på veckans Epic Games Store-meny!

Behöver vi faktiskt så här många gratisspel? Alltså på allvar. “Jomenvisst” svarar Epic, och presenterar ytterligare tre gåvospel på Epic Games Store, som följs av ytterligare två nästa vecka. Och det rör sig om en genomgående finfin kvintett, inklusive ett rejält namnstarkt AAA-spel.

Den kommande veckan, från och med nu fram tills nästa veckas torsdag kl. 16:00 svensk tid, består gratismenyn av Analgesic Productions drömska genre-mashup Anodyne 2: Return to Dust, Adam Robinson-Yus tillbakalutade plattformsäventyr A Short Hike samt Die Gute Fabriks “mutantsåpopera” Mutazione.

Nästa vecka ersätts trion av Galactic Cafes underfundiga komedi The Stanley Parable, tillsammans med Ubisofts AAA-sandlåda Watch Dogs, som du säkert hinner igenom till lanseringen av Watch Dogs Legion senare i år.

Här är trailrar för Anodyne 2: Return to Dust, A Short Hike och Mutazione.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar