facebook_pixel
Toalettpappershysterin har nått Fallout 76

Toalettpappershysterin har nått Fallout 76

Som ett resultat av den rådande pandemin har folk fått för sig att toalettpappret kommer ta slut. Detta stämmer inte då toalettpapperstillverkare som Essity försäkrar oss om att man fortfarande har gott om råmaterial, fungerande maskiner och arbetskraft, även om ihållande efterfrågan kan sätta sina spår.

Nu har även toalettpappershysterin nått Bethesdas onlinerollspel Fallout 76 (via Polygon) vilket har resulterat i ockerpriser via försäljningsautomater (25 000 caps per rulle är ett extremfall), där spelare numera kan bjuda ut sina egna varor till sina egna priser. Twitter har även fyllts av diverse toaletthumor, då spelare ställer ut sina surt förvärvade förnödenheter, och vaktar guldklimparna med sina liv. Kolla in Twitter-utbudet i urval här nedan!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar