facebook_pixel
Taktikrollspelet Iron Danger släpps ikväll, kolla in lanseringstrailern

Taktikrollspelet Iron Danger släpps ikväll, kolla in lanseringstrailern

För en månad sedan bekantade vi oss med taktikrollspelet Iron Danger, som bjuder på både finsk folktro (den centrala staden heter Kalevala!) och taktiska strider med en “unik tidsmanipuleringsmekanism”.  Spelet släpps ikväll via Steam, så du kan kolla in lanseringstrailern nedan!

Vi kan också meddela att Jocke Kilman spelar Action Squad Studios och Deadalic Entertainments titel för fullt, så du kan förvänta dig en recension lagom till helgen. De första kritikeromdömena har dock gått online redan nu, och hos Metacritic ligger Iron Danger på betygssnittet 76 av 100, med 90 som det högsta individuella omdömet (PC Invasion) och 60 som det lägsta (RPG Site). Det återstår att se i vilken ände av skalan Jocke landar!

Här är lanseringstrailern för Iron Danger.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar