facebook_pixel
Stiliga rollspelet Child of Light skänks bort gratis

Stiliga rollspelet Child of Light skänks bort gratis

Jag vet inte med er, men personligen tycker jag det är tråkigt att satsningen med Ubiart Framework-motorn kom av sig i förtid; mellan 2011 och 2015 släppte Ubisoft nämligen en handfull oerhört vackra 2d-spel, däribland Rayman Origins och Valiant Hearts: The Great War, som använde sig av motorn.

Child of Light, ett sidoscrollande rollspel av Ubisoft Montreal och Far Cry 3-regissören Patrcik Plourde, var ett av dem, och precis nu skänks det bort helt gratis via Uplay fram tills nu på lördag, den 28 mars.

Personligen har jag aldrig spelat Child of Light, men dess rykte är fortsättningsvis väldigt fint (ett “väldigt positivt” användaromdöme på Steam) och grafiken fortfarande strålande, så det är förmodligen väl värt ett försök!

Här är den gamla lanseringstrailern för Child of Light från 2014.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar