facebook_pixel
Sin och Shadow Man får remasters av Nightdive Studios

Sin och Shadow Man får remasters av Nightdive Studios

Medan resten av världen går på sparlåga eldar Nightdive Studios på för fullt; så sent som förra veckan annonserade remasterexperterna Blade Runner: Enhanced Edition, en uppdaterad version av Westswoods klassiska peka-och-klicka-äventyr, och nu är man i annonseringstagen igen.

Via Twitter har nämligen Nightdive-vd:n Stephen Kick delat med sig av en hel del. Först försvann det gamla goda Ritual Entertainment-fps:et Sin från Steam (ni vet, det där spelet som släpptes tio dagar innan Half-Life när det begav sig 1998, och därefter sällan diskuterades) innan det dök upp igen, tillsammans med en ny uppdatering som du kan läsa mer om här. Dessutom är det här bara en föraning av vad som komma skall, då även en fullständig remaster av Sin har annonserats (via våra internationella kollegor).

But wait, there is more! Även Shadow Man, det gamla actionäventyret av Acclaim från 1999, kommer få en remaster. Enligt IGN kommer den bjuda på bland annat 4K-upplösning, förbättrade grafikeffekter, och återställt innehåll som kapades från originalspelet.

Här är Stephen Kicks tweetkavalkad. Nämnde vi att Nightdive också ligger bakom Doom 64-porten som släpps tillsammans med Doom Eternal imorgon? Produktiv vecka indeed.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar