facebook_pixel
Resident Evil Resistance-betan skjuts upp på grund av tekniska problem

Resident Evil Resistance-betan skjuts upp på grund av tekniska problem

Resident Evil Resistance – en ny multiplayer-tolkning av den klassiska skräckserien – skulle ha gått liv med en öppen beta idag. Tyvärr blir det inte av, och för en gångs skull är det förmodligen inte coronavirusets fel.

Enligt Capcom är det tekniska problem som sätter stopp för betan på pc och PS4. På Xbox One har den dock gått live utan problem, så är du en Xbox-ägare ska du kunna slänga dig in zombiefighten redan nu.

Mer än så säger utvecklarna inte för tillfället, och enligt våra internationella kollegor ska det här inte påverka spelets release. Den är i sin tur planerad att ske samtidigt som Resident Evil 3, närmare bestämt 3e april.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar