facebook_pixel
Rapport: nya Harry Potter- och Batman-spel skulle ha visats under E3

Rapport: nya Harry Potter- och Batman-spel skulle ha visats under E3

E3 2020 har ställts in. Microsoft, Ubisoft, Electronic Arts och Devolver Digital undersöker alternativ, främst i form av “endast digitala” presentationer. Och de får kanske sällskap av Warner Bros, som enligt Kotaku hade planer för sin allra första presskonferens i år, inklusive rejäla tungviktare.

Det nya Batman: Arkham-spelet (som teasats i en halv evighet av Arkham Origins-utvecklarna WB Games Montreal) och Harry Potter-rollspelet (som läckte gameplay-video förrförra hösten) sägs ha varit tilltänkta delar av programmet, och därtill skulle nästa spel av de tidigare Batman: Arkham-utvecklarna Rocksteady Studios också ha presenterats (som tydligen inte är ovan nämnda Harry Potter-titel).

Det faktum att E3-mässan har ställts in innebär ju inte att dessa spel upphört existera, så vi får sannolikt de första detaljerna om dem någon gång i sommar ändå. Vi återkommer således till ämnet inom kort!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar