facebook_pixel
PUBG-kartan Vikendi har fått översyn, återvänder inom kort

PUBG-kartan Vikendi har fått översyn, återvänder inom kort

För ett litet tag sedan drog säsong 6 för Playerunknown’s Battlegrounds igång. Den största nyheten var den helt nya kartan Karakin (som har blivit en omedelbar PCG-favorit), men samtidigt togs snötäckta Vikendi bort från rotationen. Inom kort kommer dock Vikendi återvända, dessutom i förfinad form.

Tidigare den här veckan blev nämligen Vikendi återigen spelbar på de officiella testservrarna, och PUBG:s community manager Hawkinz har tagit till Twitter för att bekräfta att ja, det där tåget på den nya skärmdumpen kommer röra på sig. Därtill kommer nya Vikendi vara något mindre snötäckt än tidigare, och så har gamla Dino Park expanderats och döpts om till Dinoland. Hawkinz har även låtit meddela att Vikendi inte kommer ersätta någon av de andra PUBG-kartorna i rotationen, så slagfältsutbudet kommer återigen bli fullständigt.

Här är Hawkinz tweet om Vikendis stundande återkomst.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar