facebook_pixel
Outriders visar upp vackra och mystiska landskap i ny trailer

Outriders visar upp vackra och mystiska landskap i ny trailer

För tre veckor sedan kollade vi in den första gameplay-trailern för Outriders, den nya co-op-skjutaren av Painkiller- och Bulletstorm-skaparna People Can Fly. Och nu har det blivit dags för en ny titt på spelet, denna gång med fokus på de mystiska och vackra miljöerna vi kommer få röra oss genom.

Utöver den nya trailern har vi även fått en andra video, där People Can Fly lite kort diskuterar skapandet av det helt nya Outriders-universumet. Liksom många andra studior har People Can Fly arbetat fram en “bibel” med riktlinjer för vad som passar och inte passar i den här världen. Outriders kommer även bjuda på gott om lore, historia och karaktärer, som förhoppningsvis kommer förankra co-op-skjutandet i en värld vi kan tro på.

Outriders släpps lagom till julhandeln 2020 via Steam. Här är ovan nämnda videor.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar