facebook_pixel
Offworld Trading Company och Gonner är Epic-gratis

Offworld Trading Company och Gonner är Epic-gratis

Vissa torsdagar får vi ett gratisspel av Epic Games Store och vissa torsdagar får vi två. Just den här veckan råkar fallet vara det sistnämnda, då både Mohawk Games ekonomiska rts Offworld Trading Company och Art in Hearts processuellt genererade roguelikeplattformare Gonner skänks bort i detta nu.

Offworld Trading Company och Gonner är gratis att lägga till på ditt Epic Games Store-konto fram tills nästa veckas torsdag kl. 17:00 svensk tid, och i vanlig ordning har även nästa veckas gåvospel annonserats. Då kommer det inte erbjudas bara två utan tre(!) gratisspel, närmare bestämt Die Gute Fabriks “mutantsåpopera” Mutazione, Analgesic Productions drömska genre-mashup Anodyne 2: Return to Dust samt Adam Robinson-Yus tillbakalutade plattformsäventyr A Short Hike. En synnerligen het indietrio om jag får säga det själv.

Här är två gamla trailrar för Offworld Trading Company och Gonner.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar