facebook_pixel
Offroad Racing är gratis att provspela, oklart hur länge

Offroad Racing är gratis att provspela, oklart hur länge

Spelbranschen ämnar verkligen inte låta dig sitta sysslolös i helgen; Football Manager 2020 och Assassin’s Creed Odyssey är gratis att provspela just nu, och dessutom pågår The Steam Game Festival till måndag, medan Goat of Duty skänks bort fullständigt gratis ända fram till den 31 mars.

Därtill gick två nya gratisspel live via Epic Games Store i torsdags (Watch Dogs och The Stanley Parable), men om du är mer intresserad av racing än av något av ovan nämnda spel har nu Artefacts Studio och Microids svept in som en räddande ängel – Offroad Racing är nämligen gratis att provspela i detta nu (fram tills måndag enligt ett pressmeddelande, i hela 10 dagar enligt produktsidan på Steam), och det bjuder på tävlingar med buggies, fyrhjulingar och motocrosscyklar, tillsammans med multiplayer via både internet och delad skärm.

Här är en trailer för Offroad Racing.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar