facebook_pixel
Nytt Tony Hawk’s Pro Skater verkar släppas i år

Nytt Tony Hawk’s Pro Skater verkar släppas i år

Minns du Tony Hawk’s Pro Skater 5? Nej, inte jag heller, och det är lika bra eftersom spelet drog det högaktade Pro Skater-namnet i smutsen, till den grad att serien dödförklarades där och då. Men nu verkar den vara på väg tillbaka, då punkrockbandet The Death Set har avslöjat återkomsten i förtid.

I en numera borttagen tweet skrev nämligen The Death Set att de “just licenserade 5 nya låtar för Tony Hawk 2020-spelet”, och att vi kommer få “höra den här skiten snart”.

Tweeten togs till vara av youtubaren TheNathanNS (genom tweeten nedan), och förstärker bara läckan som ägde rum redan i fjol (via Gamesradar), då skateboardaren och Tony Hawk’s Pro Skater 5-gästen Lizzie Armato sade att “[Tony Hawk] kommer ut med ett nytt [spel] snart”, som Lizzie Armato också kommer medverka i.

Här är den numera borttagna tweeten av The Death Set.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar