facebook_pixel
Nya Overwatch-hjälten Echo är spelbar på testservrarna nu

Nya Overwatch-hjälten Echo är spelbar på testservrarna nu

Pandemin till trots tycks saker och ting fortsätta som vanligt hos Blizzard. Under gårdagen avtäckte man nämligen Echo, den 32:a Overwatch-hjälten (jo, på allvar!), och du kan kolla in hennes ursprungsberättelse och en utvecklardagbok i videorna här nedan, eller läsa mer i en officiell artikel.

Echo är spelbar på testservarna nu, och Overwatch-regissören Jeff Kaplan beskriver henne som en “väldigt speciellt karaktär för oss eftersom spelare har vetat om henne under en väldigt långt tid” (hon dök upp redan i tidig artwork för Overwatch, och så var hon även med i kortfilmen Reunion från hösten 2018).

Du kan läsa mer om Echos förmågor här, där vi får reda på att hon bland annat kan duplicera fientliga hjältar, och använda sig av deras förmågor. Hon kan även flyga, glida och avfyra en förödande stråle.

Här är två videor om Echo i Overwatch.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar