facebook_pixel
Ny trailer visar kommande Epic Games Store-spel

Ny trailer visar kommande Epic Games Store-spel

Våren är här, ett faktum som Epic Games Store valt att fira med en ny trailer för kommande (förmodligen tidsexklusiva) releaser. Det rör sig om åtta olika, helt nya spel, tillsammans med Control-expansionen The Foundation (släpps nu på torsdag) som vi skrivit om i detalj tidigare den här månaden.

De övriga titlarna i trailern finner du listade här, och det rör sig om det fröjdefulla co-op-spelet Totally Reliable Delivery Service (släpps den 1 april), Industries of Titan (en sci-fi-stadsbyggare, släpps den 14 april), Dread Nautical (ett turordningsbaserat rollspel som släpps den 29 april), Diabotical (ett Quake-doftande free-to-play-fps som släpps den 1 juni), Saturnalia (släpps i höst och beskrivs som en överlevnadsskräckis, på bild här ovan), Sludge Life (en “vandalismkomedi” som släpps i vår), Among Trees (ett överlevnadsspel med planerad release i sommar) samt Samurai Shodown, den anrika fightingspelseriens första nya del på över tio år (släpps i vår).

Här är trailern för de kommande Epic Games Store-spelen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar