facebook_pixel
Norman Reedus antyder mer Death Stranding

Norman Reedus antyder mer Death Stranding

I höstas släpptes Hideo Kojimas egensinniga transportsimulator Death Stranding till Playstation 4, till tonerna av ett blandat mottagande av kritiker och spelare. En pc-version väntar den 2 juni, och kommer bland annat bjuda på “hög bildhastighet”, “fotoläge” och crossover-innehåll från Half-Life-serien.

Ett Death Stranding 2 har redan diskuterats (Hideo Kojima har sagt att han skulle “börja om från noll”) och nu har Death Stranding-huvudrollen Norman Reedus svarat på internets mest brännande frågor i en ny Wired-video, där han vid 4:10 glider in på Death Stranding, och avslöjar att han för samtal om “andra grejer” med Hideo Kojima.

Lite senare, vid 8:15, tillägger han att han “pratar med Hideo om att göra några Death Stranding-grejer”. Huruvida det rör sig om en fullfjädrad uppföljare vet sannolikt inte ens Norman Reedus ännu, men samarbetet och vänskapen med Hideo Kojima verkar av allt att döma fortsätta, på ett sätt eller annat.

Här är Norman Reedus Q&A-session med internet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar