facebook_pixel
Nightdive Studios har annonserat Blade Runner: Enhanced Edition

Nightdive Studios har annonserat Blade Runner: Enhanced Edition

Så sent som i slutet av fjolåret, i en värld som ännu inte hade hört talas om Covid-19, återuppstod Westwoods klassiska peka-och-klicka-äventyr Blade Runner via GOG. “Vi kan bättre” sade dock Nightdive Studios, och nu har man annonserat Blade Runner: Enhanced Edition.

Via våra internationella kollegor har vi nämligen gjorts varse om att utvecklarna bakom den kommande System Shock-remaken (och mängder av andra nyversioner av äldre spel, såsom Turok, Blood och System Shock 2) kommer ge Blade Runner remaster-behandlingen, med uppdaterade karaktärsmodeller och animationer, uppskalade mellansekvenser, bredbildsstöd, anpassningsbara kontroller samt icke annonserade features.

Blade Runner är fortfarande en imponerande prestation på samtliga nivåer, så medan vi använder KEX för att uppgradera grafiken och upphöja spelupplevelsen på ett tidigare aldrig skådat och respektfullt sätt, så kommer vi fortfarande bevara Westwoods vision och gameplayet i all dess prakt, sade Nightdive-vd:n Stephen Kick.

Blade Runner: Enhanced Edition kommer lanseras via Steam någon gång under 2020.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar