facebook_pixel
Nästa Europa Universalis IV-expansion har avtäckts, kolla in trailern

Nästa Europa Universalis IV-expansion har avtäckts, kolla in trailern

Grand strategy-titeln Europa Universalis IV lanserades sensommaren 2013, men utökas fortfarande med mängder av nytt innehåll, till den grad att de svenska utvecklarna Paradox för närvarande experimenterar med en prenumerationsmodell för spelet. Och nu har man avtäckt ytterligare en grandios expansion!

Annonseringstrailern för Europa Universalis IV: Emperor hittar du således här nedan, och på Steam kan vi läsa att tillägget fokuserar på det heliga romerska riket, Påven och andra katolska nationer under den tidiga, moderna eran. Vi kommer också få nya religiösa mekaniker, bearbetade revolutioner och hegemonier, tillsammans med över 20 nya “unika” uppdragsträd för ett gäng olika europeiska nationer, samt ett ett flertal nya event och nya alternativ.

Europa Universalis IV: Emperor planeras lanseras någon gång under året. Här är annonseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar