facebook_pixel
Mount & Blade 2 är årets hittills största Steam-lansering

Mount & Blade 2 är årets hittills största Steam-lansering

Under gårdagen lanserades Mount & Blade 2: Bannerlord i early access via Steam. Och vi kan redan nu konstatera att succén är ett faktum; Taleworlds Entertainments sandlåderollspel är just nu Steams fjärde mest spelade spel, inkilat mellan Playerunknown’s Battlegrounds och Grand Theft Auto 5.

I skrivande stund spelar 172 000 personer Mount & Blade 2, och toppnoteringen för dagen är hittills drygt 178 500 spelare. Det officiella Mount & Blade-kontot på Twitter meddelar också att det tog 100 minuter (efter lanseringen) för spelet att nå 100 000 spelare, och att över 1250 användare recenserade spelet på Steam under de tre första timmarna, varav 88 procent lämnade ett positivt omdöme.

Just nu skrivs medelomdömet till “väldigt positivt” baserat på strax över 14 000 individuella recensioner. Inte illa!

Här är det officiella Mount & Blade-kontots tweet om framgångarna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar