facebook_pixel
League of Legends-skaparnas “hardcore-fps” Valorant lanseras i sommar

League of Legends-skaparnas “hardcore-fps” Valorant lanseras i sommar

I höstas tappade League of Legends-skaparna Riot Games förståndet fullständigt när man utannonserade fem nya spel, däribland onlineskjutaren Project A. Nu har emellertid det här spelet ömsat skinn och döpts om till Valorant, och du kan kolla in drygt tre minuter gameplay här nedan.

Valorant beskrivs som en “5v5 karaktärsbaserad taktisk skjutare”, även om Counter-Strike verkar vara en minst lika stor inspirationskälla som Overwatch (inte minst med tanke på hur alla spelare springer omkring med knivar i händerna så fort möjlighet ges). Valorant kommer lanseras redan i sommar, och du kan läsa mer på den officiella hemsidan, där du även kan anmäla dig för ett nyhetsbrev (säkerligen det snabbaste sättet att göra sig själv medveten om och få tillgång till eventuella betatester innan den publika lanseringen).

Här är de nya spelsekvenserna från Valorant.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar