facebook_pixel
Läckt Tales from the Borderlands Redux-trailer utlovar uppföljare

Läckt Tales from the Borderlands Redux-trailer utlovar uppföljare

2018 stängdes Telltale Games ner för gott, bara för att återuppstå under 2019, i ny regi. Sedan dess har The Wolf Among Us 2 annonserats, även om utvecklingen har startats om från början (gamla Telltale hann jobba på sin version ett tag), inklusive ny grafikmotor i form av Unreal Engine.

Utöver The Wolf Among Us (och den första The Walking Dead-säsongen) tillhörde Tales from the Borderlands det gamla Telltales mest älskade titlar, så det kommer inte som en jättestor överraskning att även den här serien är på väg tillbaka. I alla fall om man vågar tro på en påstådd trailer för Tales from the Borderlands Redux (en utökad version som bland annat utlovar en ny mini-episod) som har läckt via Reddit, vars avslutning på ett väldigt tydligt sätt utlovar en uppföljare (eventuellt redan under 2020, men förmodligen inte, det är lite oklart).

Vi lär få anledning att återkomma till ämnet när Tales from the Borderlands Redux väl annonseras på riktigt.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar