facebook_pixel
Här är den första skärmdumpen från Stalker 2

Här är den första skärmdumpen från Stalker 2

Redan våren 2018 annonserade GSC Game World sitt Stalker 2, med planerad release under 2021. Sedan dess har detaljerna varit sparsmakade, men vi har åtminstone fått reda på att det rör sig om ett helt nytt projekt (ett första Stalker 2-försök ägde rum 2012) och att det kommer använda Unreal-motorn.

Nu, med anledning av originalspelets 13-års-jubileum och de rådande svårigheterna världen över, har GSC Game World visat upp den allra första skärmdumpen från Stalker 2 (här ovan) via Facebook. Vidare utlovar man att “det andra kapitlet av Stalker-sagan kommer bli vårt mest ambitiösa spela hittills” (å andra sidan har man bara släppt ett spel, Cossacks 3, de senaste tio åren) och att det “kommer leva upp till det legendariska arvet”.

Mer information om Stalker 2 väntar senare under 2020.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar