facebook_pixel
Halo: Combat Evovled Anniversary-teaser antyder snar Steam-lansering

Halo: Combat Evovled Anniversary-teaser antyder snar Steam-lansering

I slutet av fjolåret släpptes Halo Reach (recension), den första av Halo: The Master Chief Collections fem utlovade titlar. Betatestandet för samlingens andra spel Halo: Combat Evolved Anniversary inleddes i februari, och nu har vi fått ett klart tecken på stundande lansering för titeln.

Nedan ser du nämligen en blott dygnsgammal teaser för Halo: Combat Evolved Anniversary, och eftersom spelet redan finns till Xbox One sedan länge kan klippet inte peka mot särskilt mycket annat än en en snar pc- och Steam-release. Ljudet i klippet är gammalt och hämtat från introt till Halo: Combat Evolved, men bildmaterialet är nytt och kommer enligt våra internationella kollegor användas för Master Chief Collections nya huvudmeny.

Här är den nya teasern för Halo: Combat Evolved Anniversary.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar