facebook_pixel
Halo: Combat Evolved Anniversary har lanserats via Steam

Halo: Combat Evolved Anniversary har lanserats via Steam

Under gårdagen skrev vi om den nya teasern som antydde snar lansering av Halo: Combat Evolved Anniversary till Steam (och Microsoft Store, och Xbox Game Pass for PC). Releasen inträffade dock kvickare än vi kunde ana, då spelet rullades ut igår kväll. Kolla in lanseringstrailern här nedan!

Halo: Combat Evolved Anniversary är en del av The Master Chief Collection (40 euro) men kan även inhandlas enskilt (10 euro). Användarmottagandet är för tillfället “väldigt positivt” baserat på nästan 65 000 recensioner, och bland pc-nyheterna hittar vi upplösningar upp till 4K, bildhastigheter bortom 60 fps, anpassningsbara mus- och tangentbordskontroller, stöd för ultrabreda skärmar och anpassningsbart FOV (visningsfält).

Det här är faktiskt inte första gången som original-Halo är spelbart på pc:n (Gearbox Software släppte en kompetent portning redan under 2003) men Anniversary-utgåvan bjuder på matchmaking för onlinespelande och uppiffad grafik, även om man kan växla tillbaka till den gamla via ett enkelt knapptryck.

Här är lanseringstrailern för Halo: Combat Evolved Anniversary.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar