facebook_pixel
Halo 2 planeras betatestas senare den här månaden

Halo 2 planeras betatestas senare den här månaden

Här om veckan släpptes Halo: Combat Evolved Anniversary till pc via Steam (och Microsoft Store). Jerry “skjutsugen” Fogselius recenserade för den här publikationens räkning, och delade ut betyget 81 procent, tillsammans med omdömet “en lika mysig som actionpackad nostalgitripp för Halo-fantasten”.

Halo: Combat Evolved Anniverary är den andra delen av The Master Chief Collection, vars första spel Halo Reach (recension) släpptes i slutet av fjolåret. Med andra ord dröjde det drygt tre månader mellan spelen, men nu verkar utgivningstakten trappas upp då 343 Industries har tagit till ett nytt blogginlägg för att berätta att de publika betatesterna av Halo 2 (och Halo 2: Anniversary) inleds “i slutet av mars”. Lansering lagom till maj?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar