facebook_pixel
GOG skänker bort metroidvania-äventyret Mable & The Wood

GOG skänker bort metroidvania-äventyret Mable & The Wood

Ibland är det bråda tider på dessa sidor. Knappt har undertecknat hunnit sammanfatta alla gratishelger och gåvsospel som florerar just nu, innan GOG beslutar sig för att slänga ytterligare en klabb på elden; från och med nu och under ytterligare 48 timmar skänks nämligen Mable & The Wood bort helt gratis.

Mable & The Wood släpptes ursprungligen så sent som den 23 augusti i fjol, och beskrivs som ett metrodivania-äventyr, där huvudrollen Mable måste jaga massiva bestar och stjäla deras former för att ta sig vidare. Därtill utlovas “en rik berättelse” med “flera olika slut”, där “dina beslut spelar roll”. Intressant!

I samma veva har GOG, som en del av den fortfarande pågående vårrean, lanserat fem nya titlar av Ziggurat Interactive (en ny utgivare som fokuserar på att återlansera klassiska spel), närmare bestämt det synnerligen Duke Nukem 3D-doftande Nam (HUD:en är identisk!), Elite Warriors Vietnam, Line of Sight Vietnam, Deadly Dozen och Fields of Glory, tillsammans med den återkomna duon Slave Zero och Darklands. Det är även värt att nämna att Slitherines WW2-strategispel Panzer Corps 2 debuterade på onlinebutiken under gårdagen.

Här är en GOG-trailer för Mable & The Wood.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar