facebook_pixel
GOG har inlett stor vårrea, bjuder på The Witcher-godis

GOG har inlett stor vårrea, bjuder på The Witcher-godis

Är det vår ännu? Kanske, kanske inte (personligen har jag alltid sett mars månad som en blandning av vinter och vår), men om man frågar GOG så porlar det i bäcken och kvittrar i trädkronorna; spelbutikens stora vårrea har nämligen inletts nu, och varar fram till måndagen den 30 mars.

I ett blogginlägg väljer GOG själva att lyfta fram spel som Dishonored: Complete Collection (60 procents rea, 28 euro), Metro 2033 Redux (75 procent, 5 euro), Stronghold Crusader 2 (90 procent, 3 euro), Stalker: Call of Pripyat (70 procent, 5 euro och 29 cent) samt XCOM: Enemy Unknown Complete Pack (80 procent, 6 euro).

Därtill är det så kallade The Witcher Goodies Collection helt gratis att plocka på sig i detta nu, och inkluderar saker som konst, böcker, soundtrack, making of-videor, konsertvideor, skrivbordsbakgrunder och mer.

The Witcher Goodies Collection skänks bort fram tills den 18 mars, nu på onsdag.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar