facebook_pixel
Ghost Recon Breakpoint har fått trialversion och vänbiljetter

Ghost Recon Breakpoint har fått trialversion och vänbiljetter

Ghost Recon Breakpoint var gratis att provspela den gångna helgen, men Ubisoft fortsätter ändå försöka övertyga nya spelare att prova på sandlådeskjutaren, nu mer aggressivt än någonsin tidigare; via den officiella hemsidan har man nämligen meddelat att man rullat ut både trialversion och vänbiljetter!

Trialversionen låter dig spela Ghost Recon Breakpoint i upp till sex timmar på egen hand (om du spelade under den gångna gratishelgen så räknas också den speltiden mot den här siffran).

Men om det inte vore nog så finns det också numera vänbiljetter, som låter de som äger fullversionen av Ghost Recon Breakpoint (ovasett utgåva) bjuda in hur många vänner som helst (men maximalt tre samtidigt) för lite fröjdefullt co-op-spelande. Den ordinarie trialtimern pausas när du använder dig av vänbiljett för att spela med någon annan, så du behöver inte välja det ena eller det andra.

Vänbiljetterna varar endast fram till den 16 juni 2020, men har inga övriga tidsbegränsningar, vilket betyder att du och vänner kan spela igenom hela spelet på det här sättet om ni så vill.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar