facebook_pixel
Ghost Recon Breakpoint är gratis att prova i helgen

Ghost Recon Breakpoint är gratis att prova i helgen

Sandlådeskjutaren Ghost Recon Breakpoint togs inte direkt emot med öppna armar i höstas (recension), men Ubisoft är fast beslutna att vända skutan på rätt sköl; i måndags släpptes version 2.0.0. (inklusive “inlevelseläget”) tillsammans med nytt material, och dessutom vankas det gratishelg!

Det nya materialet kallas för Deep State, och du kan läsa mer om det på hemsidan. Det utlovas över sju timmar nytt innehåll, inklusive 8 story-uppdrag och 10 exklusiva belöningar med Splinter Cell-tema. Det första uppdraget är gratis för alla spelare, och därefter får ägare av Deep State Adventure- och Y1-passen “omedelbar tillgång” till resten av innehållet, tillsammans med möjligheten att bjuda in upp till tre vänner för co-op-spelande.

Gratishelgen för Ghost Recon Breakpoint äger rum via både Uplay och Epic Games Store, och du kan preloada spelet nu inför starten kl. 10: 00 (Uplay) och 16:00 (Epic Games Store) svensk tid imorgon torsdag. Gratishelgen tar sedan slut kl. 17:00 (både Uplay och Epic Games Store) på söndag, efter justerad sommartid.

Här är en trailer för Ghost Recon Breakpoint: Deep State.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar