facebook_pixel
Första Control-expansionen har fått lanseringsdatum

Första Control-expansionen har fått lanseringsdatum

I somras släpptes Control, det nya, underfundiga actionäventyret av finska Max Payne-skaparna Remedy Entertainment. Jerry Fogselius recenserade spelet för den här publikationens räkning, och delade ut betyget 84 procent tillsammans med omdömet “Kasta skåp på fula skurkar? Sign me up!”.

Nu har Remedy Entertainment tagit till Twitter för att meddela att den första (av två) planerade expansioner släpps torsdagen den 26 mars. Den kallas för The Foundation, och i teaservideon nedan nämns den försvunna Helen Marshall, operationschef för Federal Bureau of Control. I basspelet dök hon upp några gånger i mellansekvenser, innan hon senare meddelade att hon måste “gå och undersöka en sak”, för att därefter aldrig återkomma. Controls andra expansion AWE kommer släppas någon gång i sommar.

Här är teasern för den första Control-expansionen The Foundation.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar