facebook_pixel
Figment och Tormentor x Punisher är Epic-gratis nu

Figment och Tormentor x Punisher är Epic-gratis nu

Den senaste veckan har vi överösts av gratisspel, nu senast i form av den första episoden av narrativa äventyret The Council och Ubisofts stiliga rollspel Child of Light. Epic Games Store knallar även vidare som vanligt, omvärlden till trots, och nu har denna veckas gratisspel gått live.

Den här gången rört sig om Figment, ett mysigt isometriskt actionäventyr av Bedtime Digital Games, och Tormentor x Punisher, ett synnerligen intensivt actionspel av E-Studio, där allt kan dödas av en ynka träff (inklusive du). Figment och Tormentor x Punisher är gratis att addera till ditt Epic Games Store-konto fram tills nästa veckas torsdag kl. 17:00 svensk tid, då de ersätts av den nya gratisduon Gone Home (den ursprungliga promenadsimulatorn!) och Hob (finstämt actionäventyr av de numera saligt insomnade Torchlight-utvecklarna).

Här är två trailrar för Figment och Tormentor x Punisher.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar