facebook_pixel
Fallout 76: Wastelanders har försenats – igen!

Fallout 76: Wastelanders har försenats – igen!

Fallout 76: Wastelanders – den stora uppdateringen som gör Fallout mer Fallout, främst genom verkliga npc:er – skulle ursprungligen ha släppts redan i slutet av förra decenniet. I oktober försenades det dock till 2020, och nu har tillägget försenats igen, tillsammans med Steam-debuten.

Den här gången är dock fördröjningen inte fullt lika dramatisk, då det tidigare annonserade datumet den 7 april nu har blivit tisdagen den 14 april. Bethesda har förklarat varför på Twitter, och föga förvånande är den rådande coronakrisen roten till problemen, då Bethesda numera har börjat jobba hemifrån. Detta har komplicerat de slutliga testerna avsevärt, även om man också har fått hjälp av spelare på de privata testservrarna.

Här är Bethesdas tweet om förseningen av Fallout 76: Wastelanders.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar