facebook_pixel
Efter sju års väntan  – Mount & Blade 2 är ute nu!

Efter sju års väntan – Mount & Blade 2 är ute nu!

I februari fick vi äntligen ett early access-datum för Mount & Blade 2: Bannerlord, efter sju års väntan. Premiären spikades till den 31 mars, men nu har det visat sig att den inträffade lite tidigare än så, då Taleworlds hästburna sandlåderollspel är ute nu via Steam. Kolla in early access-trailern här nedan!

Det är givetvis fortfarande vädligt tidiga dagar för Mount & Blade 2: Bannerlord, men de första intrycken förefaller vara goda, i alla fall sett till mottagandet bland Steam-användarna. I skrivande stund har spelet fått 54 recensioner med ett sammantaget “väldigt positivt” omdöme, och de muntra tongångarna hopar sig ytterligare då Mount & Blade 2 också har en tioprocentig rea (45 euro istället för 50 euro) fram tills måndagen den 13 april. Om du vill veta mer om exakt vad Mount & Blade 2 bjuder på just nu så kan du med fördel läsa denna matiga artikel.

Här är den hyperfärska early access-trailern för Mount & Blade 2: Bannerlord.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar