facebook_pixel
Echo blir den sista Overwatch-hjälten innan Overwatch 2

Echo blir den sista Overwatch-hjälten innan Overwatch 2

I fredags skrev vi om den 32:a och senaste Overwatch-hjälten Echo (spelbar på testservrarna), och nu har det visat sig att hon även blir den allra sista, i alla fall fram tills lanseringen av Overwatch 2 (de bägge spelen kommer som bekant “dela multiplayer-omgivningen”, inklusive hjältar och kartor).

I en intervju med IGN Nordic säger nämligen Overwatch-regissören Jeff Kaplan att Echo “för närvarande är den sista hjälten som kommer till standard-Overwatch“, och att “fokuset på nästkommande hjältar kommer vara för Overwatch 2“. Logiken antyder således att Overwatch 2-lanseringen torde ligga relativt nära till hands (att Overwatch skulle rulla vidare helt utan nya hjältar under resten av året låter fullständigt otänkbart) så uppgifterna om en lansering under 2020 stämmer förmodligen fullständigt. Någon gång i sommar, kanske?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar