facebook_pixel
Ducktales: Remastered har återvänt till Steam

Ducktales: Remastered har återvänt till Steam

I somras, närmare bestämt den 10 augusti, försvann Ducktales: Remastered från digitala spelbutiker, förmodligen med anledning av förfallna licensrättigheter. Nu har emellertid det uppiffade plattformsspelet återvänt, och kan inhandlas för 14 runda euro via Steam. Krankelibrankelfnatt!

Baserat på Capcoms egna blogginlägg förefaller Ducktales: Remastered vara helt och hållet intakt, inklusive insatserna av de ursprungliga röstskådespelarna från den tecknade Disney-serien med samma namn. Intressant nog har Ducktales: Remastered också återvänt till äldre konsoler (Wii U, Xbox 360 och Playstation 3) trots att Capcom förmodligen inte kan hoppas på att sälja särskilt många exemplar via de plattformarna.

Här är den gamla lanseringstrailern för Ducktales: Remastered.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar