facebook_pixel
Death Stranding-parodin Walking Simulator är gratis och ute nu

Death Stranding-parodin Walking Simulator är gratis och ute nu

Hideo Kojimas egensinniga transportspel Death Stranding når pc:n den 2 juni (tillsammans med exklusivt Half-Life-innehåll och ett fotoläge!). Men om du inte orkar vänta på den officiella produkten så finns parodin Walking Simulator tillgänglig via Steam nu, och spelet är dessutom helt gratis!

Walking Simulator utspelas under 2020 (låter fortfarande som framtiden). Tredje världskriget och coronaviruset har förgjort den civiliserade världen, och spelaren tar rollen som världens sista brevbärare, som måste frakta varor mellan plats A och plats B på de kargaste och ödsligaste platserna på jorden. En “betaversion av AKT 1: Antarctica är tillgänglig nu” meddelar Steam-sidan, så uppenbarligen väntar ytterligare innehåll i framtiden.

Här är den officiella trailern för Walking Simulator.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar