facebook_pixel
Corona Relief Done Quick bjuder på speedrunmaraton nästa månad

Corona Relief Done Quick bjuder på speedrunmaraton nästa månad

Trist men föga oväntat har Summer Games Done Quick 2020 blivit nästa evenemang att skjutas upp som följd av den pågående coronavirus-krisen. Som tur är kommer den dock ersättas av det online-baserade Corona Relief Done Quick.

Corona Relief Done Quick kommer att gå av stapeln mellan 17e och 19e april, och den som vill anmäla sig för att speedrunna valfritt spel kan göra det redan nu. 100% av pengarna som samlas in kommer att gå till Direct Relief och listan på spel kommer att utannonseras den 13e april.

Den som längtar efter det klassiska veckolånga sommareventet kan glädjas åt att det preliminärt kommer att gå av stapeln den 16e augusti. Ta givetvis det med en nypa salt i dagsläget då ingen kan säga hur corona-situationen kommer se ut mot sommaren, men eventet kommer att börja acceptera anmälningar den 29e april.

Mer details om Games Done Quick och alla deras kommande event finns på den officiella hemsidan.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar