facebook_pixel
CD Projekt jobbar hemifrån, Cyberpunk 2077 försenas inte

CD Projekt jobbar hemifrån, Cyberpunk 2077 försenas inte

I januari försenades The Witcher-utvecklarnas sci-fi-rollspel Cyberpunk 2077 från den 16 april till den 17 september 2020. Trots detta kommer utvecklarna hos CD Projekt Red ändå behöva cruncha “till någon grad”, och ännu värre lär situationen bli nu, på grund av den rådande pandemin.

Liksom många andra studior tog CD Projekt Red till Twitter under gårdagen för att meddela att studion numera helt och hållet har gått över till distansarbete, och att man kommer fortsätta med det “så länge som det krävs”. Trots detta planerar man fortfarande släppa Cyberpunk 2077 i september som beräknat, så det verkar onekligen som att man kommer kämpa ända in i det sista för att undvika ytterligare en försening.

Även GOG-teamet, som är en del av CD Projekt (den stora vårrean inleddes igår kväll!), har börjat jobba hemifrån, då det allra viktigaste är teammedlemmarnas personliga hälsa.

Här är CD Projekts Twitter-meddelanden om Cyberpunk 2077 och GOG.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar