facebook_pixel
Call of Duty: Warzone släpps idag, blir gratis för alla

Call of Duty: Warzone släpps idag, blir gratis för alla

För nästan exakt en månad sedan tog vi del av uppgifter som hävdade att Call of Duty: Modern Warfare kommer få ett battle royale-läge. Activision var inte glada över läckorna och gav sig ut på Reddit-jakt, ett utifrån sett rätt poänglöst ärende eftersom battle royale-läget faktiskt släpps senare idag.

Närmare bestämt kan Call of Duty: Modern Warfare-ägare börja spela helt nya Warzone från och med kl. 16:00 svensk tid, medan free-to-play-utgåvan (jo, Warzone blir gratis!) öppnar portarna kl. 20:00 via Battle.net.

Warzone bjuder inte bara på ett battle royale-läge på den nya Verdansk-kartan för 150 spelare (pyntad med mängder av fordon), utan vi kommer även få leka med Plunder, ett spelläge som kretsar kring att loota så mycket som möjligt och döda andra spelare för att stjäla deras pengar. Warzone kommer också introducera ett nytt respawn-system, där spelare duellerar mot varandra för chansen att återvända till battle royale-matcherna.

Här är den officiella trailern för Call of Duty: Warzone.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar