facebook_pixel
Call of Duty: Warzone har redan passerat 30 miljoner spelare

Call of Duty: Warzone har redan passerat 30 miljoner spelare

Nya battle royale-titeln Call of Duty: Warzone släpptes för drygt två veckor sedan, och skrapade ihop hela 6 miljoner spelare på ett dygn, vilket gjorde spelets debut ännu mer framgångsrik än Apex Legends motsvarighet. Och nu har vi nåtts av nya siffror, som pekar på en fortsatt, ihållande framgångsvåg.

Apex Legends spelades av över 25 miljoner spelare den första veckan när det begav sig i februari 2019. Nu har Call of Duty: Warzone rapporterat väldigt jämförbara siffror, då titeln nu har spelat av över 30 miljoner spelare på 10 dagar (siffrorna är ifrån i fredags). Apex Legends nådde 50 miljoner personer under dess första månad (snabbare tillväxt än Fortnite), så där har vi nästa milstolpe som Call of Duty: Warzone bör sikta mot, och försöka överträffa. Med tanke på de rådande omständigheterna världen runt är utsikterna alldeles utmärkta.

Här är Activisions tweet om nya Call of Duty: Warzone-milstolpen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar