facebook_pixel
Call of Duty: Warzone har fått ett solo-läge

Call of Duty: Warzone har fått ett solo-läge

Världsekonomin blöder med ett fåtal undantag; eftersom människor har börjat självisolera sig har vi plötsligt betydligt mer tid till övers att kolla på film och spela spel, däribland battle royale-tilllskottet Call of Duty: Warzone, som fick en alldeles fantastisk inledning när det släpptes förra veckan.

Call of Duty: Warzone lanserades med tremanna-squads, men har nu utökats med solo-matcher, för dig som vill idka socialt avstånd även i den digitala världen.

Utöver att man krigar på egen hand är reglerna identiska; gulagen är fortfarande en grej, och tillåter stupade spelare att återvända till battle royale-kartan om de lyckas vinna en närgången duell mot en annan spelare. På den officiella Activision-bloggen får vi även rådet att försöka samla på oss rekognoseringsverktyg, då vi är mycket mindre medvetna om omgivningarna då vi inte har några lagkamrater att prata med.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar