facebook_pixel
Alla Heroes of the Storm-karaktärer är gratis att spela fram till den 2 april

Alla Heroes of the Storm-karaktärer är gratis att spela fram till den 2 april

Tidigare idag skrev vi om den 100-procentiga XP-buffen i World of Warcrraft. Nu har det visat sig att ytterligare två av Blizzards spel får liknande behandling, typ, då man via Twitter har meddelat att alla hjältar är gratis i Heroes of the Storm, medan nivåtaket för co-op-spelare i Starcraft 2 skrotas.

Bägge initiativen varar fram till den 2 april (World of Warcrafts XP-buff sträcker sig ändra fram till den 30 april), och speciellt det förstnämnda är intressant, då du nu kan skaffa dig en heltäckande bild av alla karaktärer och deras strategier i moba-titeln, utan att behöva betala extra. Tyvärr är tävlingsscenen för Heroes of the Storm dödförklarad sedan december 2018, men vem vet, kanske kan detta leda till en andra andning för spelet?

Här är Blizzards tweetar om Heroes of the Storm och Starcraft 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar