facebook_pixel
Ubisoft kommer släppa fem AAA-spel innan april 2021

Ubisoft kommer släppa fem AAA-spel innan april 2021

Förra hösten försenade franska spelgiganten Ubisoft Watch Dogs Legion, Rainbow Six Siege och Gods & Monsters till någon gång efter den 1 april 2020, till stora delar på grund av Ghost Recon Breakpoints tveksamma prestation (recension). Och nu har man gläntat på dörren till framtiden rejält!

Under en kvartalsrapport (via våra internationella kollegor) avslöjade nämligen vd:n Yves Guillemot att Ubisoft kommer släppa fem AAA-spel under affärsåret 2020, det vill säga innan april 2021. Tre av dem kommer släppas mellan den 1 oktober och den 31 december 2020 (troligtvis ovan nämnda trio) medan två dyker upp någon gång innan april 2021. Till kvintetten hör dock inte Beyond Good and Evil 2 (en fråga som Yves Guillemot ställdes specifikt) vilket betyder att vi kan få två nya AAA-annonseringar under året. Assassin’s Creed Odyssey släpptes 2018, så visst känns det som att det kunde vara dags igen nu? Och hur går det riktigt med Skull and Bones?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar