facebook_pixel
The Witcher 3 på Switch kan nu importera pc-sparfiler

The Witcher 3 på Switch kan nu importera pc-sparfiler

Spelar du om The Witcher 3: Wild Hunt för femtielfte gången, men blir rosenrasande över att inte kunna spela det under bussresan till och från jobbet? Då kanske den portabla Switch-versionen numera är att överväga, då den nya uppdateringen 3.6 låter dig importera pc-sparfiler från både Steam och GOG.

Utvecklarna CD Projekt Red påpekar dock att pc-filerna “kan” orsaka problem om du använder moddar, eller har moddat sparfilerna i övrigt. Filnamnen bör även bevaras som de är, för annars känner cloud save-funktionaliteten på Switch inte igen dem. Det är något oklart om man även kan föra över sparfilerna till pc:n igen efter att ha spelat på Switch, men vi antar att så är fallet (annars vore hela grejen rätt poänglös).

I övrigt har Switch-versionen av The Witcher 3 även fått nya grafiska alternativ såväl som vidare optimering och åtgärdade buggar, både spelmekaniska och grafiska, tillsammans med touch-kontroller för gwent-spelande.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar