facebook_pixel
Taktikrollspelet Banner of the Maid är tillgängligt på engelska nu

Taktikrollspelet Banner of the Maid är tillgängligt på engelska nu

Våren 2018 skrev vi om Banner of the Maid, ett taktiskt, synnerligen animedoftande kinesiskt rollspel, vars berättelse utspelas under den franska revolutionen och handlar om Napoleons syster Pauline. Den kinesiska versionen rullade ut förra våren, och nu är den engelska lokaliseringen äntligen här!

Dessa nyheter har nått oss via ett nytt blogginlägg på Steam, där vi görs varse om att den engelska lokaliseringen finns tillgänglig nu som en gratis, större uppdatering, och om du inhandlar spelet nu så är det på engelska redan från början. Azure Flame Studio och CE-Asia har även rullat det andra dlc:t The Oriental Pirate (tillika spelet första betal-dlc), som lägger till den nya spelbara karaktären Mu Zhiyun och hennes orientaliska pirater. Steam-mottagandet för Banner of the Maid skrivs till “väldigt positivt” baserat på 2357 användarrecensioner, och en 20-procentig rea (13 euro och 59 cent) är i kraft fram till den 23 februari.

Här är en gammal trailer för Banner of the Maid.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar